Betfair

Betfair – сигурен шанс за печалба в залозите
Бетфеър (betfair) вече е сред твърдо наложените начини за залагания на най-известните спортове. Още в самото начало Бетфеър преосмисли разбиранията на всички за спортните залагания и привлече традиционните букмейкъри с уникалните си предложения за завишени коефициенти и опцията да заложиш, че нещо няма да стане.
Всеизвестно е, че в самото началото съществуваха обикновените букмейкъри като Еврофутбол, чиито предложения не бяха достатъчно гъвкави по относно залозите и коефициентите, които предлагат. Скоро същите тези букмейкъри се превърнаха в онлайн букмейкъри, които дори и тогава не предложиха нищо по- различно от конкурентите си. В този момент изникна уникалната борса за залози – Бетфеър, която преобърна света на онлайн залозите и позволи на феновете си да залагат по неповторим начин.

От 2014 Betfair функционира и на българския пазар и веднага стана любимо сайт за спортни залагания на феновете. От секцията за залози и спорт осигуряват новите си фенове голям брой бонуси при нова регистрация и неспирни промоции на постоянните играчи.

За да няма и грам съмнения относно законното съществуване на букмейъра и неговото лоялно отношение към феновете, съвсем накратко ще ви запознаем с някои основни моменти от дейността му.
Какво представлява Betfair?
Betfair може да бъде сравнен с пазар, на който хората търгуват със залози. Залагането е предимно за това дали едно спортно събитие ще се случи или не. Накратко Бетфеър е една борса за залози.

Трябва ли да се залага само „ЗА“ в Бетфеър, както се прави във всеки обикновен онлайн букмейкър.
Дори да правите залозите си само „ЗА“ дадено спортно събитие, можете получите коефициенти с около 20% по високи от останалите букмейкъри, предлагащи залози онлайн.

Какво ново се предлага тук?
Залогът „Срещу“ е това, което прави Betfair различен от останалите. Това означава, че е позволено да се направи залог на факта, че дадено спортно събитие няма да се случи.

Какво представлява „matched bet“ или посрещнат залог?
Тук всеки един залог трябва да има продавач и купувач или на букмейкърски език- „backer“ – този, който прави залог „ЗА“ и „layer“- този, който залага на това, че едно събитие няма да се случи. Когато за даден залог има и двата елемента- и backer, и layer, базирани на еднакъв коефициент, залога се казва ‘matched’ (посрещнат). Основната цел на борсата за залози Betfair е бързо да окаже съдействие за свързване на двойките играчи, които заложагат ЗА и СРЕЩУ спортно събитие. Напълно нормално е количеството пари, които са заложени ЗА и ПРОТИВ да е различно, така че накрая някой залози да останат сами.

Какво представлява залога „против“?
Това е залог като всеки един друг залог, с тази разлика, че твърдиш, че нещо няма да се случи. Тук трябва да знаете, че печалбата е съобразена с комисионната на Бетфеър, която пък е 5% от печалбата.
Какви са разноцветните кутийки в сайта?
Сините кутийки съдържат коефициенти backers (залози ЗА). Най- често използванте залози са разположени най- отгоре, а останалите са надолу, в зависимост от предложените коефициенти. Колоната от сини кутийки, която се намира на най-централно мяст, са средните коефициенти, които очакват да бъдат „посрещнати“. Под тях са дадени и колко пари се очаква да бъдат посрещнати.

Можете ли да предложите ваши коефициенти в Betfair?
Колкото и невероятно да звучи, да, възможно е! Всеки залагащ в Бетфеър може да предложи свой залог по желан от него коефициент. Важно е коефициентът да е достатъчно разумен, че да се появи някой, който да го посрещне и да направи залог „ЗА“ или „СРЕЩУ“ него.
Ще дадем един прост пример: залог от 10.0 „ЗА“ Германия да бие България на футбол ще остане непокрит. Същото е и за залозите „lay“. Ако „backer“ даде коефициент, който в момента не се предлага, залогът ще остане непокрит, докато не заложи някой друг на същия коефициент.

Може ли да се използвам Betfair като традиционен букмейкър?
За новите играчи в борсата е силно препоръчително да използват Бетфеър в началото като нормален букмейкър, докато разберат как функционира системата. Някой от хората може и да не залагат никога „СРЕЩУ „.

Каква следва след като играчът научи как функционира Betfair?
Бетфеър осигурява огромен брой възможности да се печелят пари с най– разнообразни стратегии за търговия със залози. За това можете да намерите много материали в интернет пространството.
Дали всичко, което се вижда е точно това, което си мислим?
Някой пазари не са толкова популярни в Бетфеър и не привличат много залагащи. В някои моменти няма достатъчно пари от залагащите ЗА, за да могат да бъдат покрити залозите СРЕЩУ или обратното. Тогава се случва някой от по- големите залози да останат частично непокрити. За хората, които имат желание и възможност да залагат по-големи суми е препоръчително да се насочат към по-търсени пазари като футболни първенства, тенис турнири и конни надбягвания.
Забавлявайте се като правите залозите си и в двата полюса. Споделете и с приятели. Бетфеър ще ви предостави възможност за невероятни приключения и преживявания по всяко време на денонощието.

Бонус за новите клиенти на Betfair

Единственото, което трябва да направите е да си отворите сметка при букито, след това е необходимо да направите депозит от най-малко 10 евро в секцията Спорт, а от букмейкъра ще ви предоставят бонус от 30 евра към сметката. Не губете време, възползвайте се сега.

Покер секция

Тази игра е много добре позната в световен мащаб и има много фенове. Много нейни фенове успяват да изкарват прехраната си чрез нея като  стават професионални играчи.

Помощ и въпроси

Букмейкъра е направил страница в сайта си, наречена FAQ. Там са поместени редица често задавани въпроси. Най-добре е, ако имате конкретен въпрос първо да погледнете там, а чак след това се обърнете към екипа по поддръжката на клиенти. Това става по няколко начина – по телефон, чат на живо или да изпратите въпрос си по e-mail.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top