Bet365

Bet365 са изключително известен букмейкър с основно седалище Стоук Сити, Англия. Букмейкърът има огромен брой почитатели по целия свят, като най- много са от Европа. Bet365 винаги се грижи за своите клиенти като предлага постоянен бонус до 200 лева още при първия депозит, както и други бонуси почти всеки месец. На сайта са достъпни множество спортни събития всеки ден и е лесно да се играе печели. През последната година заради големия интерес към сайта спортни събития на живо бяха допълнени с пряко предаване директно от сайта напълно безплатно! По време на стрийминга ще разполагате с всички опции за срещата, коефициенти, таблици, схеми, процентно владеене на топката и много други.

Можем ли да гласуваме доверие на bet365

Bet365 са на пазара от дълго време и притежават многогодишен опит в тази сфера. За последните 15 години сумата на изплатените бонусите надвишават няколко милиона евро. Тук се предлагат един от най- привлекателните бонуси за нови играчи и май са единствените, които не са пропуснали България в списъка с възможност за усвояване на бонус, чиито размер достига до 200 лева!!!!

Плюсове и минуси при избора

Бет365 предоставя не единствено стандартните спортни дербита, но и станалите любими в последно време финансови, политически залози или почти всичко, за каквото ви дойде наум! За да бъдат спокойни  милионите им клиенти, от компанията са качили на главния сайт разрешителното им за извършване на дейността. Всеизвестно е и, че bet365 от няколко години продават и акции, а това значи, че е публична компания. Това гарантира депозитите и изплащането на бнусите.Едва ли ще намерите по- коректни от тях на пазара. В секцията им, наречена „ЕКСТРА“ ще откриете много бонуси, игри и оферти за всички вкусове. Компанията работи ефективно денонощно и през цялата година! В целия свят непрекъснато върви някакво дерби, ако футбола вече не ви е толкова интересен, то веднага можете да се включите в някоя от многото покер зали, където постоянно има играчи – от големи майстори, до начинаещи!

В случай, че обичате американските спортове, сте попаднали на точното място и в точното време. За повечето американски спортове, бонусите, които прдоставя Bet365 са много големи. Старайте се да  проверявате новите промоции в секция Екстра. А ако предпочитате онлайн играта, със сигурност ще установите, че сте попаднали на една от най- модерните системи. С няколко клика ще видите какво е положението на игрището, давали ли са картони, колко време остава, колко време е била задържана  топката от отбора домакин или пък колко точно гола е отбелязал госта на срещата. Можете да узнаете и броя на корнерите, които са изпълнени, съответно къде и колко  време се разиграва дадена срещата и кой залог има най-голяма вероятност да спечели!

Регистрацията е изключително лесна и не изисква специални умения. Можете да се регистрирате на първа страница, като преди това да изберете българско меню, ако не е избрано по подразбиране автоматично. Веднага след като се влаидизира регистрацията ви, ще ви се появи съобщение, което ще ви подсети да не забравите да активирате наличния си бонус като нов клиент. Това се прави в  две стъпки  и се изисква потвърждение на имейл адрес, точно поради тази причина е необходимо да попълните коректно данните си при регистрация. Използвайте имейл адрес с по- лесна парола и  да не сте го регистрирали на много места. Кода на бонуса е с  дест цифри и ще ви го изпратят по имейл. Напишете го в полето под сумата на депозита, съвсем скоро вашият бонус ще бъде активиран. С цел да не се допускат злоупотреби, първо трябва да играете със сумата от бонуса поне три пъти, едва тогава можете да я изтеглите. Това не представлява голяма трудност и лесно можете да спечелите някаква сума, ако следите футболните прогнози в Bet365.

Още за bet365

Ако имате някакви затруднения или проблеми, пишете им! Не бързайте, ако не ви отговорят веднага, след няколко минути повторете! Ако искате да научите нещо, питайте под темата, от сайта ще ви отговорят до няколко часа! Няма как да ви обяснят всичко наведнъж, затова има опция да задавате своите въпроси на съпорта, а отговорите им са изчерпателни и ще ви помогнат.

Арбитражи

Bet365 е свързан с Независимата Арбитражна Комисия. Така гарантира, че при възникнал проблем, спор или  несъгласие, които не могат да бъдат разрешени на момента, решението ще бъде дадено от обективна трета страна.

Връзка с букмейкъра

Връзката с Bet365 се осъществява по няколко начина: чат на живо, електронна поща и телефон. Съпорта винаги е на разположение за своите клиенти, много от техническите проблеми могат да бъдат решени за минути. Ако проблемът ви не е спешен, п- добре използвайте контакт с e-mail. В Bet365 работят много добре обучени служители, които са изключително вежливи и отзивчиви.

Няма спор, че Bet365 е надежден букмейкър, предлагат много по- добри бонуси от останалите, промоции и качествен съпорт, който оказва съдействие на своите клиенти. Многогодишния пазарен опит е гаранция за надеждност и доверие от страна на милиони играчи от цял свят.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top