Практични съвети за печалба от арбитражните залози

Сигурния залог или т.нар. арбитраж е начин на залагане, при който залагащият печели безспорно, без значение какъв ще е изхода срещата. В повечето случаи печалбата е съвсем малка част от направения залог, но с него вие не рискувате по никакъв начин. Основната цел на арбитражите е да ви  гарантират печалба, като се използва умело разликата в коефициентите, дадени за едно събитие при различните онлайн букмейкъри. Използването на коефициентите за събитието само при един букмейкър, ще доведе до сигурна загуба. В случай, че използвате наличната разлика при коефициентите при няколко букмейкъра, то загубата се превръща в гарантирана печалба.

Арбитражно залагане на бонуси

Гарантиран начин за печалба от залог при онлайн букмейкърите е на арбитражен принцип да заложите техните бонуси за нови играчи.

За да имате гарантирана печалба ви трябват няколко неща:

Да разполагате с поне 1000лв

Интернетът ви да е с голяма скорост.

Да се справяте добре с английския или поне да разбирате термините за залагане

Да имате акаунти в най- малко 20 букмейкъра и да депозирате в тях по 100лв-150лв. Потвърдете акаунтите си, за да имате възможността да теглите и депозирате пари.

Това е необходимо заради факта, че при някои букмейкъри ще печелите, а при други ще губите. Сметките в губещите трябва да се захранват, за да имате възможността да правите арбитраж винаги, когато поискате.

Трябва да сте много внимателни как правите залозите, за да не стане разминаване.

Изберете си подходящ сайт за пресмятане на арбитраж, предназначен за начинаещи.

Следете изискванията за бонусите, както и какви са комисионните на букмейкърите, ако въобще има такива.

Кои са рисковете при арбитражните залози

  1. Всеки букмейкър има различни правила

Нормално е всеки един букмейкъри да има различни правила, свързани с изплащането на печалбата. Ако залагате на бейзбол правят смяна преди срещата, има продължения в хокея, прекъсване в тениса и други, има опасност един от букмейкърите да ти даде парите обратно, а друг ще ти плати печалбата, а може да я задържи, ако вашия залога не излиза. Някое от изброените събития напълно изменя вашия залог. В случай, че единия букмейкър ви върне залога заради някоя от изброените причини, то вие все още имате възможност 50/50 вашия залог да излезе при другия букмейкър. Тези 50% никак не са малко, но са си риск. Точно поради тази причина е много важно внимателно да четете правилата на различните букмейкъри.

  1. Грешни коефициенти

При регистрация в определен букмейкър е необходимо да се съгласите с неговите условия и правила за игра. Според тях букмейкъра има право да не зачете определен ваш залог, ако  реши, че е грешен. Така, ако при един букмейкър залогът ви бъде анулиран, то при другия вашия залог остава, но непокрит, което спомага шанса за загуба.

  1. Пропуснат шанс да заложите при два букмейкъра наведнъж

Ако прекалено много се забавите със залога си при първия букмейкър, може да пропуснете добрия коефициент при другия букмейкър или въобще да не успеете да направите залог на събитието.

  1. Допусната грешка при залога от бързане

Грешките от бързане и невнимание могат да ви струват доста скъпо. Известно е, че е необходима бързина при правенето на арбитражен залог, но внимавайте, за да избегнете глупавите грешки.

  1. Малък опит

Липсата на голям опит със сигурност е най-опасно за вашите  финанси. Не се наемайте с арбитражните залози, ако досега не сте го правили.

Как да се противопоставим на тези рискове

Хубаво е, че за всеки възможен риск съществува правилно решение, което намалява възможността да загубите.

  1. Мислете, когато залагате

Внимателно се запознайте с правилата при отделните букмейкъри, особено тези за изплащане на печалбата при спорта, на който ще правите залог. Необходимо е и двата букмейкъра да имат еднакво изгодни правила за плащане на печалбата.

  1. Откривайте „сгрешените коефициенти“

Тези коефициенти служат идеално на букмейкърите и е хубаво да можете да ги откривате навреме. Най-често срещаната грешка е размяната им. Това е често срещано при азиатския хендикап. В случай, че единия букмейкър дава 25% по-висок коефициент за определено събитие, отколкото при друг, то със сигурност се касае за грешка.

  1. Бързайте, но умно.
  1. Залагайте теоретично
  1. Започвайте с малки суми

Добре е в самото начало да не използвате реални пари за залозите си. Правете всичко по правилата, но без да завършвате със залог. Това представлява теоретичното залагане. Така ще усвоите метода, по който действа даден букмейкър и няма опасност да загубите парите си заради липса на опит.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top