Как да изберем букмейкър за спортни залагания?

Има няколко критерия за оценка на качеството на работата на букмейкъра. Това са надеждност, честност, променливост на линията, лекота на депозиране и теглене на средства, както и ориентирана към клиента услуга за поддръжка.

Нека ги разгледаме по-подробно:

Богат избор от събития (възможност за залагане на всички съществуващи спортове и виртуални състезания)
Рисуване на линии (избор на опции за залог в рамките на конкретно спортно събитие)
Удобство при попълване на игралната сметка и теглене на средства (променливост на плащането, скорост на работа)
Лимити за залагане (размерът на максималния залог за спорт, без разделяне на изплащането)
Изчисляване на проценти (надеждност на статистически източници)
Услуга за поддръжка (фокус към клиента, бързина, учтивост, компетентност)
История и лиценз (години на съществуване, наличие на оплаквания)

Как да определим най-добрите букмейкъри?

Надеждност

Надеждността на букмейкъра е един от основните критерии за неговата оценка. Ние считаме за надежден букмейкър, който:

Отговаря на всички критерии за букмейкъри с висок рейтинг.
Отговаря на нашите искания за оплаквания на играчи своевременно.
Разрешава оплаквания според нашите препоръки.

Линия в предишния мач

Оценката на тази характеристика отразява широчината на линията на букмейкъра преди мача. Това се отнася до броя на спортните събития, разнообразието от пазари и резултати в линията преди началото на спортното събитие. На настоящия етап тази оценка се определя ръчно и може да не е достатъчно точна.

Линия на живо

Оценката на тази характеристика отразява широчината на живата линия на букмейкъра. Това се отнася до броя на спортните събития на живо, разнообразието от пазари и резултати за залагане по време на спортно събитие. На настоящия етап тази оценка се определя ръчно и може да не е достатъчно точна.

Коефициенти

Оценката на тази характеристика отразява размера на маржа на букмейкъра. Колкото по-малък е маржът, толкова по-високи са коефициентите и резултатът на букмейкъра. На настоящия етап тази оценка се определя ръчно и може да не е достатъчно точна.

Удобство на плащанията

Рейтингът на тази характеристика отразява броя на методите за плащане и скоростта на извършване на плащания от букмейкъра. По-високият рейтинг се осигурява от факта, че офисът разполага с платежни системи, които са популярни сред рускоезичните играчи.

поддържа

Оценката на тази характеристика отразява компетентността и приятелското отношение на службата за поддръжка. Оценяват се всички канали за поддръжка – имейл, чат на живо и телефонна линия. Липсата на канал намалява резултата.

Бонуси и промоции

Оценката на тази характеристика отразява количеството и качеството на бонусите и промоциите на букмейкъра. Всеки вид бонус получава индивидуална тежест при оценяване. Резултатът може да се промени в зависимост от бонусите и промоциите, предлагани от букмейкъра в момента.

Технологичност

Този критерий оценява технологичния напредък на компаниите и способността им да са в крак с времето, като въвеждат нови технологии в своите продукти.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top