Какво трябва да знаем преди да залагаме

Все по-често гледате реклами на букмейкъри по телевизията и се замисляте дали и аз да не се пробвам да направя няколко залога. Замисляте се защо да не пусна няколко лева на моя любим отбор и гледайки мача да спечеля. Ако искате да пробвате помислете добре и не се хвърляйте веднага, прочетете статистики, прегледайте сайтовете за футболни прогнози, запознайте се с букмейкърите и действайте.

Повечето онлайн залагания са свързани с мачове от големите футболни първенства. Най-често се залага за краен победител в даден мач било то футбол, баскетбол, тенис и т.н. Има варианти и за залози на живо като най-разпространените са тези от футболни мачове. Ако сте любители на нестандартното можете да се пробвате не толкова известни залози като брой корнери, жълти картони или пък минута на първият и последният гол. Има варианти и за голове като най разпространените са за над или под 2,5 гола.

Съветвайки се със сайтове за безплатни или платени футболни прогнози можете да си изберете букмейкър като най-често това са Бет365, Спортингбет, Бетфеър, Ефбет и т.н.

В повечето сайтове ще намерите и виртуални игри, онлайн казина и така можете да се пробвате и на някои от по популярните игри като ротативки, рулетка или блекджек.

През последните няколко години залозите придобиха и друго измерение като се включиха и такива като кой ще стане президент на САЩ и други щури изненади.

По-важното от това да залагате е да изпитвате удоволствие от играта. Както знаете трябва да имате 18+ за да можете да се регистрирате и играете, но вземете предвид и това, че не са редки случаите на пристрастяване и загуба на доста средства.

На много места в интернет ще намерите сайтове които предлагат сигурни прогнози, но трябва да знаете че 100% сигурна спортна прогноза няма, няма дори и сигурна прогноза за времето, то затова и се нарича прогноза. Бихте могли да се пробвате в сайтове от типа на игри с залози и парични награди за победителите в края на месеца. Така ще се пробвате с виртуални средства и ако се справяте добре с наградите бихте могли да пробвате и истинските залози.

Разплащателните методи за депозити са най-често дебитна или кредитна карта, Скрил и в частност Epay. И тук като навсякъде с онлайн разплащания имайте предвид факта, че може да ви бъдат източени личните данни, затова внимавайте къде и какво попълвате при регистрациите си в онлайн сайтовете.

Каквото и да решите накрая бъдете разумни, не разчитайте на бързо забогатяване и имайте предвид това, че в крайна сметка печеливш винаги е букмейкъра.

1 thought on “Какво трябва да знаем преди да залагаме”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top